Onderhoud en Reparatie

Onderhoud en Reparatie

In onze werkplaats kunnen wij alle soorten reparaties doen. Van het vervangen van een band tot een grote onderhoudsbeurt.

AutoMax beschikt over een nieuwe moderne werkplaats met vier bruggen. In onze werkplaats repareren wij alle merken auto’s. U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie, maar ook voor jaarlijks onderhoud en grote reparaties. Onze monteurs zijn opgeleid in een groot aantal vakgebieden, waaronder revisie van versnellingsbakken en motoren, elektronica en aircotechniek.

Heeft u een kleine reparatie, zoals een kapotte ruitenwisser of een band die verwisseld moet worden? U kunt hiervoor ieder moment van de dag langs komen. De koffie staat voor u klaar, net als de monteur! Wij staan altijd klaar om nét dat beetje extra te doen.

Bij AutoMax krijgt u geen vervelende verrassing achteraf. Wanneer u de auto bij ons brengt, zullen we samen met u kijken naar de kosten van het onderhoud. Voorafgaand aan de reparatie krijgt u van ons een duidelijke offerte. Er worden geen werkzaamheden uitgevoerd zonder uw toestemming.

Bij ons gaan we met uw auto om alsof het onze eigen is. We doen geen onnodige reparaties en kijken naar de beste optie. Soms kan het voldoende zijn om een uitlaat te lassen, in plaats van een nieuwe te monteren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Neem contact op!

Contact